Nyt oplag af Britt Nørbaks guidebog om Vestkysten

Nyt oplag af Britt Nørbaks guidebog om Vestkysten

Nu er 2. oplag af Britt Nørbaks guidebog ‘111 steder på den jyske vestkyst, som du skal se’ kommet fra tryk. I det nye oplag er der en nyhed. Museet for Religiøs Kunst i Lemvig er med i stedet for Huset Banasik i Løkken, der er lukket permanent. Museet for Religiøs Kunst er det eneste specialmuseum, der stiller skarpt på forholdet mellem religion og kunst i det 20. og 21. århundrede. Det og meget andet kan du læse mere om i bogen.

Bogen kan købes på forlaget Frydenlunds hjemmeside her eller ved at kontakte Britt Nørbak på kontakt@brittnoerbak.dk (vi har hørt, at forfatteren giver rabat).

Foto: Britt Nørbak. Billedet er et udsnit af Bodil Kaalunds ‘Jakobs kamp mod englen’ fra 1986. Museet for Religiøs Kunsts grundstamme er en stor Bodil Kaalundsamling.