Én uge til udgivelse

Én uge til udgivelse

INSTINKT er første bind i en serie, der foregår i et lukket dansk kvindefængsel, Omega Max, som Britt Nørbak har placeret i sin hjemby, Aalborg.

Med blot én uge til udgivelse bringer vi her med forfatterens tilladelse et ganske kort uddrag fra INSTINKT:

“Følelsen af kaos og eufori indenfor var for intet at regne i forhold til situationen i Omega Max’ udeanlæg. Det var som at være i en vindtunnel. Julie havde aldrig sprunget i faldskærm, men hun forestillede sig, at det var sådan her, det føltes at være i frit fald. Flertallet af de 36 kvindelige indsatte havde fundet vej ud på de grønne områder, hvor de hylede om kap med hinanden og den stærke vind. Deres løse sommertøj blafrede som løsslupne teltduge, og deres pandehår lignede små tornadoer. En gråhåret indsat fra Sektion D skreg eder og forbandelser op mod himlen, da hendes briller blæste af næsen og landede på en gren højt oppe i et halvnøgent birketræ.”

Bogen kan blandt andet købes her og her.