Guidebogen ‘111 steder i Nordjylland’ udkommer snart

Guidebogen ‘111 steder i Nordjylland’ udkommer snart

Den 16. juni udkommer Britt Nørbaks guidebog ‘111 steder i Nordjylland, som du skal se’. Forlaget Frydenlund skriver blandt andet i pressemeddelelsen:

– Vi har sendt forfatter Britt Nørbak – der med egne ord er født uden stedsans – ud for at lave endnu en guidebog. Det medførte, at hun fór vild i Tornby Klitplantage, sad fast i en mose ved Dorf Møllegård og blev omringet af 50 køer og en olm tyr, da hun var på udkig efter Borremosefæstningen. Heldigvis slap hun fra det hele i god behold. I bogen fortæller hun blandt andet, hvor man kan håndfodre dådyr og krondyr, gå rundt på Verdenskortet, se Sølvskatten, prøve lykken i de nordjyske fiskesøer, stille lækkersulten og finde Troldemuseet.

‘111 steder i Nordjylland som du skal se’ rammer plet i tidens trends, hvor mange danskere på grund af coronanedlukningen eller med ønske om at mindske klimabelastningen holder ferie og går på opdagelse i Danmark. Dermed køber vi danskproducerede varer og støtter de små lokale producenter, både destillerier, frugtavlere, økologiske landbrug og fristende chokoladebutikker.

Bogen kan blandt andet købes hos forlaget Frydenlund her og Bog & Idé her.