Britt Nørbak fortæller om oversete nordjyske attraktioner

Britt Nørbak fortæller om oversete nordjyske attraktioner

Dagens udgave af Nordjyske har en artikel, hvor forfatter Britt Nørbak giver sit bud på spændende nordjyske attraktioner, der både er overraskende og oversete.

Artiklen beskriver, at hele 52% af nordjyderne vil bruge en del af sommerferien i deres egen landsdel, og ifølge Britt Nørbak er der mange forskellige attraktioner, der er værd at opleve. For de mindste nævner hun blandt andet Hama Safaripark i Nykøbing Mors, hvor der er opstillet elefanter, løver, chimpanser og mange andre dyr – lavet i perler.

De naturinteresserede bør lægge vejen forbi Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn og Store Blåkilde i Arden. Er du mere til nye kunstneriske input, anbefaler Britt Nørbak blandt andet galleriet Glocal Art i Dronninglund og Glasgården i Thise. Skal sommerferien foregå på stranden, er Palmestranden i Frederikshavn et godt valg.

‘Guidebogen 111 steder i Nordjylland, som du skal se’ er proppet med inspiration til overraskende nordjyske steder, der gør landsdelen meget attraktiv at holde ferie i. Bogen kan købes her og her.

Vidste du, at indehaver af Blondehuset i Løkken, Helle Svendsen, i en Youtube-video fortæller, hvor meget det betyder at være blevet udvalgt til at medvirke i guidebogen? Videoen kan ses her.